اسید اسکوربیک Ascorbic acid :: IR BIOLOGY

IR BIOLOGY

خانه زیست شناسی آی آر(جمهوری اسلامی)

اسید اسکوربیک Ascorbic acid

  • ۱۰۱

اسید آسکوربیک(ویتامین ث) با فرمول شیمیایی C6H8O6 از نیازهای غذایی انسان است که کمبود آن در بدن موجب بیماری اسکوربوت می شود. ویتامین ث دارای استر حلقوی است و در محیط آبی آبکافت می شود و اسید می سازد، به همین دلیل به آن اسید آسکوربیک می گویند. اسید آسکوربیک را می توان در بسیاری از میوه ها و سبزیجات از جمله بسیاری از توت ها، میوه های گرمسیری مانند انبه، گواوا و پاپایا و بسیاری از مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت یافت.

 

فروش اسید آسکوربیک

خصوصیات اسید آسکوربیک

  • جامدی سفید رنگ و محلول در آب است.
  • اسید آسکوربیک ماده ای غیرسمی است.
  • ویتامین ث یک آنتی اکسیدان است.

موارد مصرف اسید آسکوربیک

  • اسید آسکوربیک برای عملکرد مناسب بافت های همبند مانند استخوان ها، دندان ها و غضروف ضروری است.
  • مصرف ناکافی ویتامین C باعث خونریزی و التهاب لثه ها می شود و استخوان ها را شکننده می کند.
  • یک خاصیت و کاربرد اسید اسکوربیک نقش آن در شکل گیری و ترمیم کلاژن است.
  • در صنایع گوشت افزودن اسید اسکوربیک باعث کاهش میزان مصرف نیتریت و حفظ رنگ و تسریع در روند رسیدن به رنگ مناسب مورد نظر در فرآورده گوشتی می شود و از تولید نیتروزآمین ها جلو گیری می کند.
  • یک سوم ویتامین ث تولید شده در صنایع داروسازی استفاده میگردد و مازاد آن به عنوان افزودنی مواد غذائی استفاده میشود.

 

خصوصیات محصول                                                

فرمول شیمیایی C6H8O6
چگالی 1.694 g/cm3
نقطه ذوب 190 °C
شرایط نگهداری Store at +15°C to +25°C.
نظرات: (۰) اولین نظر را شما ثبت کنید
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

نرم افزار اختصاصی خانه زیست شناسی منتشر شد

دانلود نرم افزار

نسخه آزمایشی برنامه منتشر شد، با توجه به بازخورد و توجه کاربران عزیز نسخه اصلی منتشر خواهد شد.

متن کامل