اسید لاکتیک ۹۰٪ Lactic acid 90% :: IR BIOLOGY

IR BIOLOGY

خانه زیست شناسی آی آر(جمهوری اسلامی)

اسید لاکتیک ۹۰٪ Lactic acid 90%

  • ۱۴۳

اسید لاکتیک یک اسید آلی بی رنگ با فرمول شیمیایی CH3CH(OH)COOH است که بصورت محلول در آب و اتانول است. اسید لاکتیک یک آلفاهیدروکسی اسید کایرال است که حاصل عمل تخمیر لاکتوز است.اسید لاکتیک جز موادی است که در اثر فعالیت شدید بدنی در ماهیچه ها تولید می گردد. علاوه بر اینکه این ماده را می توان به روش شیمیایی تولید کرد، می توان آن را به روش تخمیر گلوکز نیز تولید کرد که روشی ارزان تر است.

 

فروش اسید لاکتیک


خصوصیات اسید لاکتیک ۹۰٪

  • لاکتیک اسید یک اسید آلی هیدروکسیل دار با وزن مولکولی کم است.

موارد مصرف اسید لاکتیک ۹۰٪

  • صنایع دباغی و پارچه بافی
  • بعنوان ماده نگهدارنده، طعم دهنده و تنظیم کننده    در صنایع غذایی
  • صنایع ساخت و تولید پلاستیک
  • تولید پنیر لاکتیکی
  • صنعت رنگرزی پارچه
  • صنعت غذا و دارو
  • صنعت تولید حلال ها، جوهر و لاک
خصوصیات محصول
فرمول شیمیایی CH3CH(OH)COOH
چگالی 1.21 g/cm3 (20 °C)
نقطه ذوب 18 °C
پی اچ 2.8 (10 g/l, H₂O, 20 °C)
گرید for use as excipient EMPROVE® exp Ph Eur,BP,E 270
شرایط نگهداری Store at +5°C to +30°C.
علائم هشداردهنده خوردگی

2

نظرات: (۰) اولین نظر را شما ثبت کنید
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

نرم افزار اختصاصی خانه زیست شناسی منتشر شد

دانلود نرم افزار

نسخه آزمایشی برنامه منتشر شد، با توجه به بازخورد و توجه کاربران عزیز نسخه اصلی منتشر خواهد شد.

متن کامل