ساکارز Sucrose :: IR BIOLOGY

IR BIOLOGY

خانه زیست شناسی آی آر(جمهوری اسلامی)

ساکارز Sucrose

  • ۱۳۵

ساکارز با فرمول شیمیایی C12H22O11 یک ترکیب آلی می باشد. این ماده به شکل پودر سفید رنگ، شیرین و بدون بو است که نقش بسیار مهمی در تغذیه انسان و تامین انرژی مورد نیاز موجودات زنده دارد. این ترکیب آلی دی‌ساکاریدی است که از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است و در نیشکر و چغندر قند یافت می‌شود. شما می توانید در خواست ثبت فروش مواد شیمیایی خود را ثبت کنید.

 

فروش ساکاروز

خصوصیات ساکارز

  • ساکارز با ذوب شدن و تجزیه شدن تشکیل کارامل می دهد.

موارد مصرف ساکارز

  • نقش های احساسی: شیرینی، افزایش دهنده طعم، پوشانندهٔ طعم تلخ یا شور، تعدیل کننده بافت و احساس دهانی (mouth feel )
  • نقشهای ظاهری: افزایش دهنده رنگ، ظاهر سطحی، آرایش دهنده سطحی
  • نقش های فیزیکی: کنترل کریستالیزاسیون ، عامل حجم دهنده، حامل مواد متشکله ریز، ویسکوزیته ، فشار اسموتیک، تعدیل نقطه انجماد، افزایش نقطهٔ ذوب، اسیدیته آب و فشار تبخیر، نگهداری رطوبت و حلالیت
  • نقشهای میکروبیولوژیکی: نگهداری ( preservation )، تخمیر
  • نقش های شیمیایی: درجه بالای خلوص، پیش ساز رنگ، پیش ساز طعم، آنتی اکسیدان
خصوصیات محصول
فرمول شیمیایی C₁₂H₂₂O₁₁
نقطه ذوب 169 - 170 °C
پی اچ 7 (100 g/l, H₂O, 20 °C)
گرید for biochem. Reag. Ph Eur.
شرایط نگهداری Store at +15°C to +25°C.

2

نظرات: (۰) اولین نظر را شما ثبت کنید
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

نرم افزار اختصاصی خانه زیست شناسی منتشر شد

دانلود نرم افزار

نسخه آزمایشی برنامه منتشر شد، با توجه به بازخورد و توجه کاربران عزیز نسخه اصلی منتشر خواهد شد.

متن کامل